Issues with Compliance Archive and Exchange Mailbox Archiver since upgrading from Commvault 10 from 8

Last post 04-04-2014, 2:02 PM by SReents. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • Issues with Compliance Archive and Exchange Mailbox Archiver since upgrading from Commvault 10 from 8
    Posted: 03-27-2014, 7:53 AM

    Over the last couple of days, we've had a consultant in to upgrade our Simpana V8 Commcell to Simpana v10.

     

    The core product is working fine after the upgrade (i.e. files, sql server, oracle backups and restores) but the Exchange Stub Archiving and Recovery and Compliance Archive have now failed... we are looking at some possible causes.  In the ExMBDMRestoreShadow.log on the Exchange iDA we are seeing things like this;

    8648 1f88 03/27 11:45:10 ### InstInterfaceNet::getProperties Recieved response from client [ rPID=< 13212>, rTID=<  9728>, socket=<   508>, remoteProcessName=<AppMgrSvc.exe>, sRemoteClientnameMember=<server.dom.local>, Established=<Thu Jan 01 00:00:00 1970>, LastMessage=<Thu Jan 01 00:00:00 1970> ]

    Is this something I need to worry about?  Also we are getting;

    9852 181c 03/27 11:48:55 ### GetRestoreAppInfo() - RegOpenKeyEx for exchange build number failed - 2
    9852 181c 03/27 11:48:55 ### GetRestoreAppInfo() - Will assign ExTitaniumBuildNum value and procceed further.
    9852 181c 03/27 11:48:55 ### GetRestoreAppInfo() - Cannot get value of 'NewestBuild' - 6
    9852 181c 03/27 11:48:55 ### GetRestoreAppInfo() - Will assign ExTitaniumBuildNum value and procceed further.
    9852 181c 03/27 11:48:55 ### GetRestoreAppInfo() - Restore to Exchange Titanium (Build 6701)

    Might this be the root cause of these issues?

    Any help appreciated.

     

    Regards

     

    John

  • Re: Issues with Compliance Archive and Exchange Mailbox Archiver since upgrading from Commvault 10 from 8
    Posted: 04-04-2014, 2:02 PM

    can you share the logs or show what errors you are getting for stub recalls or compliance archiver (is it a restore or archive failure?)

    Can't say if what you posted is the root cause without knowing what the actual error is


    Wearer of Many Hats
The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2019 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy