GUI Errors

Last post 11-11-2010, 3:27 PM by JWeir. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • GUI Errors
    Posted: 11-11-2010, 3:18 PM

    I am not sure if this is the correct location to post this issue but here goes...

    We updated the CS to SP5 and the desktop GUI popped up stating to load the patches.  Clicked ok to load the patches however the pop up continues to keep coming up time after time.  It should load the patches and disappear but it is not.  The issue is happening on everyones desktop who has the CV app installed.

    Thoughts on how to make the patches load and the pop up stating patches need loaded to go away? 

    thanks!

  • Re: GUI Errors
    Posted: 11-11-2010, 3:27 PM
The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2020 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy