Intellisnap/hyperscale backup copy slow

Last post 10-28-2019, 8:04 AM by ksnook. 0 replies.
Sort Posts: Previous Next
  • Intellisnap/hyperscale backup copy slow
    Posted: 10-28-2019, 8:04 AM

    We're using Intellisnap to backup large shares using a PURE AFA.

    The snap on the PURE goes well and is nice and quick.

    However, when we come to take the backup copy off to our HyperScale library it runs at very slow speeds (200-400 GB/hr according to Job COntroller).

    Is this normal? I was expecting much faster speeds given that the PURE is presenting the snapshot direct to the hyperscale nodes over a SAN. Is there a special configuration that I need to use?

     

The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2019 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy