Search

You searched for the word(s):
< 1 second(s)
  • Re: Failed to mount snapshots with error [60611]

    [quote user=''vpru''] Hi, &nbsp;Yeah you can switch to a different esx mount or if has never worked you may hvae to check communication between esx host and dell storage. &nbsp; Do one&nbsp;check. Do&nbsp;a manual mount when you list snaps from a job,it will tell you clearly if esx host can mount the DS. &nbsp; Also make sure when you are mounting ...
    Posted to Backup and Recovery (Forum) by greenwellz on October 12, 2017

Control Panel

The content of the forums, threads and posts reflects the thoughts and opinions of each author, and does not represent the thoughts, opinions, plans or strategies of Commvault Systems, Inc. ("Commvault") and Commvault undertakes no obligation to update, correct or modify any statements made in this forum. Any and all third party links, statements, comments, or feedback posted to, or otherwise provided by this forum, thread or post are not affiliated with, nor endorsed by, Commvault.
Commvault, Commvault and logo, the “CV” logo, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Simpana, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, QuickSnap, QSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, SnapProtect, ROMS, and CommValue, are trademarks or registered trademarks of Commvault Systems, Inc. All other third party brands, products, service names, trademarks, or registered service marks are the property of and used to identify the products or services of their respective owners. All specifications are subject to change without notice.
Close
Copyright © 2017 Commvault | All Rights Reserved. | Legal | Privacy Policy